Zoekrobottentekst
[Hoofdmenu
[EZ-Account
[Inloggen
nieuwe account aanvragen

Nieuws

Master update v 1.9 van EZ-Account

Hij er is er. {EZ-Account v 1.9} is uit. Een pak meer functionaliteit, export naar PDF, duidelijke grafische gebruikersinterface, tal van nieuwe toepassingen en mogelijkheden, verhoging van de stabiliteit onder een Windows-omgeving, volledig geautomatiseerde integratie voor de uitwisseling van dossiers tussen klant en accountant via MS Outlook.

Lees meer

Lancering van de nieuwe website www.ez-account.be

Na lang beraadslagen en vele slapeloze nachten, hebben we dan toch de knoop doorgehakt om een nieuwe website te lanceren. De oude site werd definitief ten grave gedragen om plaats te maken voor een interactieve, informatieve website.

Tevens werd gestart met de uiteindelijke commercialisatie van het pakket via een dealer-netwerk, waarvoor een aparte sectie werd voorzien op de website.
 

Lees meer

Nieuwe module: Link met Dymo LabelWriter

Vanaf nu kunt u vanuit {EZ-Account} rechtstreeks etiketten afdrukken naar een Dymo Label printer. Vanuit de modules {Klanten}, {Leveranciers}, {Artikels}, {Dossierbeheer}, {Commercieel beheer} kunnen met een eenvoudige klik met de muis alle gewenste etiketten worden afgedrukt. Barcodes vormen tevens geen probleem.De etiketten kunnen volledig door de gebruiker worden aangepast via het bijgeleverde programma van Dymo Labelwriter.

email dit naar een vriend(in)
naam*
uw email*
email vriend(in)*
* verplichte velden
close